Albert van den Dungen

Albert van den Dungen

“Creatief en spreekt de taal van de ondernemer”

Albert van den Dungen (geboren in 1960) is sinds 1981 werkzaam als all-round financieel adviseur. Hij beschikt over ruime ervaring in het begeleiden van ondernemingen en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Albert heeft zelf ruimschoots ervaring opgedaan als ondernemer. Hij is circa 10 jaar mede-eigenaar geweest van een accountantskantoor met gemiddeld 15 medewerkers. In 1999 is hij met zijn cliëntenportefeuille gestart bij Deloitte en sinds 1 maart 2005 heeft hij zich weer als zelfstandige gevestigd.

Buiten het samenstellen van de jaarrekening is een tweede belangrijke onderdeel van zijn dagelijkse werkzaamheden de begeleiding en ondersteuning van ondernemers in het MKB op het gebied van administratie, financiële, fiscale en bedrijfseconomische zaken.

Door zijn ervaring is het mogelijk om ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf breed georiënteerde adviezen aan te bieden. Als voorbeelden zijn te noemen:  bedrijfsopvolging, aan- en verkoop onderneming, opstellen en opzetten ondernemingsplan, opzetten managementinformatiesysteem ter toetsing van realisatie met begroting.

Kenmerkend is dat hij de taal van de ondernemer spreekt en op de hoogte is van de plaatselijke omstandigheden.

 

Neem direct contact op met Albert via: